
Ajdovi krapi s kislo repo...
Sodobna različica ajdovih krapov, kjer ajdovo testo objame nadev iz kisle repe, krompirja in čebule. V kombinaciji s kremasto smetanovo omako in hrustljavimi drobtinami nastane jed, ki združuje domače okuse na nekoliko drugačen, a še vedno rustikalen način.
Avtor / Sašo Šketa
Avtor / Sašo Šketa

4 osebe

80 minut

Hrustljavi piščanec v sol...
Hrustljav piščančji zrezek se v tej poletni solati združi s svežo zelenjavo in značilno kislino delikatesnih kumaric.
Avtor / Sašo Šketa
Avtor / Sašo Šketa

4 osebe

40 minut

Pizza sendvič z ajvarjem ...
Pizza sendvič je jed, pri kateri je pica testo prepognjeno in napolnjeno kot sendvič z ajvarjem, čevapčiči, sirom in zelenjavo.
Avtor / Sašo Šketa
Avtor / Sašo Šketa

3 osebe

30 minut

Jajčna solata s hrenom in...
Jajčna solata s hrenom in regratom je izvrstna priloga. Ponudite jo k mesnim ali zelenjavnim jedem, lahko si jo pa tudi privoščite samo s kosom domačega kruha.
Avtor / Sašo Šketa
Avtor / Sašo Šketa

4 osebe

30 minut

Svinjski kotleti v zelišč...
Svinjski kotleti v zeliščnih drobtinah so sočna jed. Mehko meso se odlično poda s hrustljavo skorjico iz zeliščnih drobtin. Kombinacija svežih zelišč, kot so drobnjak, rožmarin in peteršilj, obogatijo okus mesa. Poleg kotletov postrežemo mešano solato DROGA.
Avtor / Sašo Šketa
Avtor / Sašo Šketa

4 osebe

45 minut