Vložena zelenjava
DROGA
Kumarice
Droga kumarice – pri gojenju upoštevamo raznolike vrtne skrivnosti, vlagamo žlahtne kumarične vrste in tako poskrbimo za različne okuse.
Več
Paprika
V Drogi pod pokrovčke naših kozarcev vlagamo žlahtne paradižnikove paprike, ki ne potrebujejo umetnih konzervansov. Ker si zaslužite le najboljše.
Več
Rdeča pesa
Rdeča pesa – ustrezno vložena obdrži velik del svojega rudninskega bogastva celo leto. Lahko jo pijete ali jeste, odlično se poda k testeninam z mesom.
Več
Šampinjoni
Droga šampinjoni – z lastno recepturo vlaganja, šampinjoni brez dodanih konzervansov ohranijo svežino in svoj značilen okus. Ker si zaslužite le najboljše.
Več
Kisla repa
Kisla repa je zaradi vsebnosti vitamina C še posebej dobrodošla v jesenskih in zimskih mesecih. Okus repe pa lahko popestrite z domačimi ocvirki ali zaseko.
Več
Kislo zelje
Droga kislo zelje je dragocen dar slovenskih polj, ki vas še posebej toplo ogreje v hladnih zimskih dneh. Odlično se poda k številnim jedem.
Več
Mešana solata
Spoznajte kraljico Droginih izdelkov – mešano solato obogateno z hranili kar petih vrst zelenjave, ki vam skupaj pričarajo nepozaben okus po domačem.
Več
Bučkina solata
Bučkina solata je odlična priloga, ki si jo lahko privoščite vsak dan v letu. Obogatite jo z feta sirom ali mladim paradižnikom, možnosti so neomejene.
Več
Krompirjeva solata
Krompir ima v slovenski kulinariki poseben prostor, zato smo pri izbiri sorte krompirja za krompirjevo solato še posebej pozorni, saj si zaslužite le najboljše
Več
Priloge
DROGA
Ajvar
Obvezna »oprema« vsakega piknika
Več
Namaz s papriko
Slasten v vseh letnih časih
Več
Hren
Nepogrešljiv del velike noči
Več
Dvojni paradižnikov koncentrat
Za obogatitev jedi
Več
Limonca, citronska kislina
Vsestransko uporabna
Več
Omake
DROGA
Paradižnikova omaka z baziliko
Bazilika za piko na i
Več
Paradižnikova omaka za pizzo
Za pregrešno dobre pice
Več
Paradižnikova omaka - šalša
Okusna omaka primorskih non
Več