OKT / 2023

PONOVNO PREJELI POTRDILO IFS GLOBAL MARKETS FOOD

Visoka kakovost živil in varnost sta neločljivo povezana, enako pa velja tudi za prehrano in zdravje. Varna in kakovostna hrana namreč pripomore k ohranjanju in izboljšanju zdravja ter kakovosti življenja, zato pri Drogi temu, skozi celotno proizvodno verigo, od njive do mize, posvečamo posebno pozornost. Da je temu res tako, dokazuje tudi ponovno prejetje cpotrdila IFS Global Markets Food.

IFS (International Featured Standards) je krovna blagovna znamka mednarodno uveljavljenih standardov. Razvilo jih je združenje nemških, francoskih in italijanskih veletrgovcev v sodelovanju z drugimi trgovskimi združenji in vodilnimi svetovnimi deležniki v živilski industriji.

Certifikat dokazuje, da Drogine dobrote in drugi izdelki, ki so proizvedeni pod okriljem slovenskega družinskega podjetja Ahac d.o.o., ustrezajo najzahtevnejšim svetovnim merilom in izpolnjujejo najvišje standarde kakovosti, integritete izdelkov, zdravja in varnosti, okolja ter družbene odgovornosti.

»Prejeto potrdilo IFS Global Markets Food dokazuje, da Drogine dobrote in drugi izdelki, ki so proizvedeni pod okriljem slovenskega družinskega podjetja Ahac d.o.o., ustrezajo visokim merilom varnosti in kakovosti živil. Pri pripravi naših izdelkov ni nič prepuščeno naključju. Varnost in kakovost sestavin sta za nas najpomembnejša, zato ju nenehno preverjamo tako v lastnem laboratoriju kot tudi pri neodvisnih organizacijah. Ponovno prejetje potrdila IFS Global Markets Food je za nas dragoceno, saj odseva kakovost živil ter dosleden in profesionalen odnos. Te vrednote so naše vodilo že več kot 40 let in na to smo izjemno ponosni!« je z nami delila svoje izkušnje ob prejemu potrdila o skladnosti vodja poslovne enote Središče ob Dravi, Marinka Kolarič Lašič, ki že skoraj 40 let skrbi, da so Drogine vložnine, priloge in namazi v skladu z najzahtevnejšimi merili.

Droga je in bo ostala sinonim za kakovost. To ostaja naša zaveza tudi v prihodnje.