JAN / 2023

NOVI OKUSI – PREPROSTO ZA VAS

Zagotovo ni več skrivnosti, da se radi vračamo k tradiciji. Po tradicionalnih receptih ujamemo kakovostno in v sožitju z naravo pridelano zelenjavo pod pokrovčke kozarčkov. Vsako leto pa ustvarjamo tudi nove okuse. V Drogino družino smo dodali štiri nove izdelke, za katere verjamemo, da bodo vedno znova našli svoje mesto v domači kuhinji in poskrbeli, da bo priprava obrokov kar se da preprosta.

Kuhanje ne rabi biti dolgo in zamudno. S pomočjo naših novih izdelkov bo priprava okusnih obrokov, domačega okusa hitra in enostavna. Krompirjeva solata, namaz s papriko in kumaricami, bučkina solata in paradižnikova omaka – šalša. To so novi okusi, bogatega okusa in brez konzervansov, pripravljeni preprosto za vas. Veseli smo, da vam jih lahko predstavimo!

KROMPIRJEVA SOLATA – domač okus na domači mizi

Ste že slišali za vložen kuhan krompir? Zagotovo ne! To je izziv, ki smo si ga zadali in ovrgli mit, »da krompir pač ne sodi med izdelke za vlaganje«. Poskusite krompirjevo solato in pripeljite domač okus na domačo mizo. Skrbno izbrane sorte krompirja, ki rastejo na s soncem obsijanih poljih, smo ujeli pod pokrovčke kozarcev in v domove pripeljali tradicijo. Na policah več kot 1000 trgovskih centrov vas pričakuje okusna priloga k različnim jedem, ribam, kuhanim in pečenim svinjskim rebrcam ter drugim dobrotam. Dodajte še kanček bučnega olja in hitro pripravljeno kosilo, domačega okusa je pripravljeno!

Vlozena krompirjeva solata brez konzervansov


NAMAZ S PAPRIKO IN KUMARICAMI  – slasten v vseh letnih časih

Navdušenci nad namazi vedo, da so namazi vsestranska jed. Uživamo jih lahko za zajtrk ali malico in ponudimo na obloženih kruhkih ali v sendviču. Boljši namaz, boljši okus. V naši družini izdelkov prisrčno pozdravljamo namaz s papriko in kumaricami. Gre za izbrano kombinacijo rumene in rdeče paprike, kumaric ter čebule. Za piko na i smo mu dodali žličko gorčice. Okusen in sočen namaz se odlično znajde v vsaki družbi, v vseh letnih časih. Kot priloga jedem z žara, na kruhu ali na žlico. Obožujejo ga tako mali kot veliki gurmani. Nič več dileme, kaj namazati na kruh!

Namaz s papriko in kumaricami brez konzervansov


BUČKINA SOLATA – za kulinarične užitke

V kozarce smo ujeli majhne na kolobarje narezane zelene bučke iz Primorske, ki imajo zaradi bližine morja še boljši okus. Uporabljamo zelene bučke, ki ne presežejo dvajsetih centimetrov v dolžino, saj so tedaj semena še vedno mehka in nedozorela. Z bučkino solato si lahko doma vsak dan ustvarimo okusno kulinarično doživetje. Odlična je kot samostojna jed ali kot dodatek h glavnemu obroku. Namig za pripravo – obogatite jo s feta sirom in mladim paradižnikom. Pa dober tek!

Vlozena buckina solata brez konzervansov


PARADIŽNIKOVA OMAKA ŠALŠA – okusna omaka primorski non

Primorske none so poznale skrivnosti dobre paradižnikove omake, zato se v majhnih kozarčkih skriva le najboljše – sočni slovenski paradižniki, čebula in bazilika. Paradižnikova omaka šalša je okusna, enostavna, naravna in brez konzervansov. Pripravimo jo lahko vedno na nov način. Namesto k testeninam jo ponudimo k rižu, uporabimo jo kot omako pri pici ali kot dodatek k mesnim jedem. Kjer koli jo boste uporabili, paradižnikova omaka – šalša bo glavna zvezda na vašem krožniku. Hitro v košarico, da je ne zmanjka!

Paradiznikova omaka brez konzervansov

Tudi pri novih izdelkih tekom celotne proizvodne verige, vse od njive do mize, stremimo k varnosti in visoki kakovosti živil, obenem pa poskrbimo, da pridelava in predelava potekata v sožitju z naravo. Ker vam privoščimo le najboljše!