OKT / 2022

DROGA – PONOSNI PREJEMNIK CERTIFIKATA IFS GLOBAL MARKETS FOOD

V Drogi v celotni proizvodni verigi, vse od njive do mize, stremimo k varnosti in visoki kvaliteti živil. Da je temu res tako, je zgovoren dokaz tudi to, da smo ponovno prejeli certifikat IFS Global Markets Food.

Certifikat dokazuje, da Drogine dobrote in drugi izdelki, ki se proizvajajo pod okriljem slovenskega družinskega podjetja Ahac d.o.o., izpolnjujejo najvišje standarde kakovosti, integritete izdelkov, zdravja in varnosti, okolja ter družbene odgovornosti.

»Pri pripravi naših izdelkov nič ni prepuščeno naključju. Varnost in kakovost sestavin nenehno preverjamo ne le v lastnem laboratoriju, temveč tudi pri neodvisnih organizacijah. Certifikat IFS Global Markets Food, ki smo ga letos znova prejeli, je dokaz, da smo na pravi poti,« je ob prejemu potrdila o skladnosti izpostavila vodja poslovne enote Središče ob Dravi Marinka Kolarič Lašič, ki že skoraj 40 let skrbi, da so vložnine, priloge in namazi v skladu z najzahtevnejšimi merili.

Potrdilo o skladnosti certifikacijskega organa Bureau Veritas odseva našo uspešnost in trajno usmeritev k profesionalnemu ter doslednemu načinu izvajanja naše dejavnosti.

Droga je in bo ostala sinonim za kakovost. To bo naša zaveza tudi v prihodnje.