APR / 2023

ČAS JE ZA PIKNIK – trenutki z najbližjimi, ki ostajajo

Piknik brez žara ni pravi piknik. Žar brez ajvarja pa ni pravi žar. Pika na i pravemu pikniku in žaru so kulinarične dobrote, ki nikakor ne smejo manjkati, ko se zbere dobra družba. Med najpomembnejšimi je zagotovo ajvar.

Poletje je tu. Sonce, dobra družba in brezskrbno razpoloženje kar kličejo po okusnem žar pikniku. Povabite svoje najbližje ali se skupaj odpravite v neznano in si pripravite kulinarično doživetje, ki še dolgo ne bo šlo v pozabo. Pri tem ne pozabite na odlične priloge, ki bodo odlična družba žar dobrotam.

Saj veste, ni pravega piknika brez okusnega ajvarja, vložene rdeče paprike in odličnega namaza. Za prste obliznit'!

Trenutki z najbližjimi, ki ostajajo

Ko pride čas za piknik, so trenutki z najbližjimi polni doživetij in veselja. Na obraze se narišejo nasmehi, z domačega vrta pa prijetno zadišijo dobrote z žara. Očetje se prelevijo v prave žar mojstre, matere poskrbijo za odlične priloge, najmlajši pa ozračje napolnijo z otroško igrivostjo in energijo.

Pri tem na mizi nikoli ne manjka kozarec najboljšega ajvarja.

Za prijatelje izberi le najboljše

Sproščeni, dolgi poletni dnevi so kot nalašč za druženje s prijatelji. Privoščite si piknik s prijatelji kar tako, spontano, brez razloga in dolgih priprav, ko vas zamika sončno popoldne, ali poletni večer. Kam se boste odpravili?

Naš predlog so odprt ogenj, sproščena družba in ohlajena pijača. Pripravite si večerni piknik ob plaži, pri tem pa ne pozabite na kozarec ajvarja, pripravljenega z ljubeznijo. Ker trenutki s prijatelji še nikoli niso bili tako okusni.


… ker na piknik zabavi ne sme manjkati Drogin ajvar.
Nepogrešljiv spremljevalec poletnih druženj je zagotovo Drogin ajvar. Bližnjevzhodna poslastica, ustvari kulinarično doživetje, ki nariše nasmeh in doda pikniku poseben čar. Ajvar iz rdeče paprike z dosti suhe snovi, mlete, pražene, brez kakršnihkoli zelenjavnih dodatkov. Edinstvena receptura, ki prepriča tako male kot velike gurmane.

Kolaz stirih razlicnih fotografij, s kozarcem Droginega ajvarja in klasicne druzine

Svežino in polnost okusa v kozarcu zadržijo pravilni postopki vlaganja brez dodanih konzervansov. Manjši kozarčki so primerni za butična druženja – piknike v krogu najbližjih. Če pa imate v mislih večjo zabavo s pisano družbo, posezite po večjem pakiranju. Pripravili smo tako velik kozarec, da bo zagotovo dočakal konec druženja.


Nepekoči ali rahlo pekoči Drogin ajvar, katerega imate raje vi?

Na mizi Drogin ajvar, kozarec vlozenih paprik in namaz iz paprike